En ny vecka är här

av | okt 24, 2016 | Affiliate, Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

fullsizerender

En ny vecka är här och jag är så tacksam över allt som händer just nu och att jag kan styra ganska mycket över min egen tid, en av de stora föredelarna med att driva sitt eget företag.
Det finns ju fördelar och nackdelar med det mesta men just att ha möjligheten att starta dagen i min egen takt utan tider att passa (för det mesta) är guld värt för mig som inte är någon morgonmänniska.

img_1962

img_1944

Somliga saker som man köper till sig själv blir bara så där perfekt, som ljusstaken Constella (adlink) från Klong som nu pryder vårt soffbord.
Jag funderade både en och två gånger (i vanlig ordning) innan jag slog till oc nu ångrar jag mig inte en sekund utan funderar snarare på att slå till på ännu en sådan fast i mässing (adlink).

img_1943

Så att starta dagen i soffan med kopp te i nya favoritkopparna (adlink) från Rörstrand Swedish Grace (adlink), och dra upp riktlinjerna för dagens och hela veckans arbetssysslor i den mån det går, allt går inte att planera eller förutse har jag insett med tidens gång, är en perfekt start på dagen för min del.

image

Sist men inte minst vill jag tacka för besöket, att just DU hälsar på här hos mig betyder oerhört mycket för mig.
Ha en fortsatt fin dag!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

 1. Malin

  Det låter onekligen lyxigt och härligt.

  Måste applådera dig för din stil hemma. Klassiskt kryddat med en lagom smula trend – och med en stor dos personlighet. Blir så trött på opersonliga inredningar som bockar av varenda trendigt ”must-have”.

  Bra jobbat!

  Svara
 2. Frida Ramstedt

  Håller verkligen med dig om att friheten att äga sin egen tid är det allra bästa med företagandet. kram!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *