Söndag hemma hos oss

image

Söndag hemma hos oss,  och på schemat idag stod gårdsstädning tillsammans med övriga boende i vår bostadsrättsförening.
Om jag var sugen på det?
Inte speciellt, så jag fuskade (förlåt) medan min käre man med all säkerhet fixade och donade både för mig och alla andra som gjorde precis som jag.
Jag tycker för övrigt att hela upplägget känns väldigt old fashion år 2016, och tycker att vi borde ta in en fastighetsskötare som sköter allt som rör fastighetens yttre, innergården osv löpande.
Det skulle jag gladeligen betala extra för, och då skulle allt skötas bättre (vem sköter om sitt hus och trädgård bara 2ggr/år ??) och dessutom skulle de som alltid uteblir helt och hållet också få dra sitt strå till stacken.
Ja ja ng om detta.

3d7a8770 3d7a8768

Jag ägnade mig istället åt att röja och sortera lite bland sådant som hamnat fel eller blivit för mycket den senaste tiden då allt har gått i ett rasande tempo med mycket resande osv.

img_1941

Vardagsrummet har ju som du kanske har sett genomgått en liten förändring.
Ytskikten har målats, en ny rosa soffa från Bolia har flyttat in, schäslongen har flyttat ut och soffbordet från Svenskt Tenn har förflyttat sig från förrådet hem till oss.

3d7a8769 img_1945

Kuddhavet i vardagsrummet, som jag älskar kuddarna från Dirty Linen!
Speciellt de rosa i vacker sidensammet (adlink), jag har tre stycken och de är ännu vackrare i verkligheten, jag lovar, och finns även i grått och i en vacker blå nyans (adlink).
Även kudden i dirty white/beige är från Dirty Linen (adlink), och båda varianterna och i fler kulörer kan du shoppa hos Ellos (adlink) och passa på att utnyttja rabattkoden som ger 30 % rabatt på dyraste varan (slutar gälla vid midnatt så passa på).
Gäller även för massor av varumärken (adlink) när du anger koden 345437

*Villkor
Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-10-23.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten. Gäller max en gång per kund.

Ha en riktigt fin kväll!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.