Tigerfrossa och juleljus

Kvällens collage kanske går till historien när det gäller udda kombinationer av produkter, vad vet jag, men eftersom jag har tankarna fyllda av ljust det som ni ser i bild här nedan, så får det bli som så!
Tiger of Sweden är ett varumärke som jag har tyckt om i många år, och det var faktiskt så sent som för någon vecka sedan som jag tog mod till mig och slängde en älskad kappa som jag haft i många år ifrån just Tiger, den hade helt enkelt gjort sitt!

Så ja, en ny svart kappa saknas i min garderob och denna som heter Floy föll jag för på studs när jag fick syn på den, och likaså för de snygga bootsen med skinnklädd klack.
Två klänningar har jag också nosat fram, en hellång figurnära variant som heter Etty som finns i vinrött och i svart samt en kortare klockad klänning i svart.
Byxor har jag i mängder, en del av dem är knappt ens använda, men när det gäller varma höt och vintertröjor så är det lite sämre, minsann.
Tröjan Gwynn ser både varm, skön och uppiggande ut.
Tiger of Sweden är förresten ett nytt varumärke hos Ellos om du har missat detta!

Också är det snart dags att börja fundera övers julens belysning för visst är det kul med åtminstone en liten ny adventssjustake eller adventsstjärna när det väl är dags?
Klassiska adventsljusstaken Milano finns både i mässings- och i kromutförande och träljusstaken Max där man ska använda korta E27 lampor vilket ger ett lite annat uttryck är också fin tycker jag.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.