Haymarket by Scandic

av | okt 14, 2016 | Design, Hotelldesign, Okategoriserade

img_1696

Fredag, veckans härligaste dag och inte blir den ett dugg sämre när man får tillbringa den och även en del av helgen i vår fina huvudstad.
Den här gången har vi checkat in på relativt nyöppnade och omsusade Haymarket by Scandic som ligger på Hötorget, centralt och bra!

img_1699

Ett jättefint hotell, och vårt rum är trendigt som tusan med burgundy som den ”röda tråden” tillsammans med puderrosa, och visst känner du igen stolen?
Fina sammetsklädda 430 Series från Verpan.

img_1698

img_1701

Örhängena (pressgåva från Pipols Bazaar) tänkte jag ha på mig ikväll när vi ska ut och äta middag, om jag vågar vill säga.
Jag tycker att alla andra är skitsnygga i stora maffiga örhängen men när jag får på mig dem, ja då känner jag mig som en julgran..

img_1700

Hoppas att du får en riktigt härlig kväll och att helgen frostätter i samma anda.
Imorgon har jag tänkt mig en heldag på stan med finlunch och lite shopping, men jag kikar så klart in här i bloggen också.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

 1. Mia

  Hej! Jag blev väldigt nyfiken på ”ringarna” där kappan hänger. Vad är det för material? Vet du var den kommer från? Trevlig helg!

  Svara
 2. Haymarket by scandic

  Fantastisk post och extremt fina bilder! Kul att ha dig hos oss och hoppas att du trivdes så bra att du kommer tillbaka snart snart.

  Mia – de är specialdesignade för Haymarket och finns tyvärr inte att köpa.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *