Gladast i stan!

av | okt 13, 2016 | Design, Okategoriserade

3d7a8480

Jag befinner mig som sagt i Stockholm för dig som har missat detta, härligt att vara här igen!
Igår var jag på bloggmiddag som jag berättade tidigare, och idag har jag avverkat diverse möten på löpande band både för bloggen och våra agenturers räkning.
En mycket givande dag som jag tror kommer resultera i en hel del spännande saker framöver, så himla glad för det så klart!

3d7a8482

3d7a8491

3d7a8496

Med tanke på hur glad jag ser ut på översta bilden så skulle man lätt kunna tro att den fina buketten var till mig, men så var inte fallet.
Nej, det var faktiskt jag som gav bort dem tidigare idag till Kristoffer för att gratulera honom till hans nyöppnade showroom/butik för hans varumärke K.Lundqvist
Ett trevligt besök hos honom har jag alltså också hunnit med idag.

img_1680

img_1683

img_1682

3d7a8464

Dagen startade jag dock med en pressfrukost hos Buster + Punch som flyttat in i sprillans nya lokaler på Artillerigatan här i Stockholm.
På plats fanns grundaren och designern Massimo Buster Minale i egen hög person och berättade om de nya produkterna (visar dem separat) och lite annat smått och gott.
Missa inte ett besök där om du har vägarna förbi, jag blev väldigt sugen på att byta ut våra vägguttag, dimmers osv hemma mot de som finns i deras sortiment, så himla fina!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Buster + Punch lanserar Machined

    […] torsdags var jag som sagt på pressfrukost och spanade in deras nya tjusiga showroom och då visade de även upp deras nya och allra första, accessoarkollektion som heter Machined […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: Stoned

    […] Senaste nytt från Buster+Punch ramlade in i mailboxen nu i veckan, och här ovan ser vi den nya bordslampan Stoned med en bas av marmor samt ett handblåst glas som omsluter Buster + Punch’s karaktäristiska ljuskälla av resen. Buster+Punch är ett varumärke med riktigt coola produkter, inte minst deras strömbrytare är jag personligen svag för och så även deras nya showroom. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *