Höst boosta ditt hem!

av | okt 5, 2016 | Affiliate, Inredning & Inspiration, Okategoriserade

Hösten är här vare sig vi vill eller inte, och fram tills nu har ju vädret varit helt fantastiskt, som gjort för härliga höstpromenader i skogen bland annat!
Nu verkar dock kylan, mörkret och det lite ruskigare vädret krypa allt närmare, och då är mitt bästa tips att att höst boosta hemmet ordentligt.
Satsa på snygg och bra belysning, värmande textilier i höstens kulörer, mysbelysning i form av ljuslyktor och ljusstakar med levande ljus.
Har du småbarn eller djur i ditt hem är det toppen att investera i Blockljus med LED som påminner om vanliga blockljus men helt utan brandrisk!
Jag har satt ihop ett collage med passande produkter och merparten kommer från danska Lene Bjerre som är ett nytt varumärke hos Ellos.

Vinrött och blått är helt klart vinnarkulörerna hösten 2016, och supersnygga att kombinera tillsammans med tex beige eller grått.
Hoppas du blev inspirerad till att boosta ditt hem nu, det är faktiskt enklare än man tror att få till en förändring med hjälp av nya textiler och lite fina inredningsdetaljer!

Lycka till!

*Affiliateinlägg

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *