Årets Inredningsbloggare 2017

av | okt 4, 2016 | Bloggkärlek, Design, Okategoriserade

img_0997

Förra året lade Elle Decoration till en ny kategori till deras Elle Decoration Design Award, nämligen Årets Inredningsbloggare, och priset 2016 vanns välförtjänt av Frida som driver Trendenser!
Vinnaren utses inte av en juryn utan av folket, dvs alla som vill får lov att nominera den blogg som man tycker är den bästa.
Jag har mina aningar och förhoppningar om att Frida vinner även 2017, men jag sticker inte under stol med att det vore hemskt roligt att bli nominerad av er som läser min blogg och gillar det jag gör, som ett litet kvitto på väl utfört arbete med bloggen och mitt instagramkonto som jag driver i egen regi och som växer sakta men säkert för varje dag som går.
Vill du veta hur man gör för att nominera sin favorit så hittar du all info HÄR

Kram!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *