img_1490

Lite off topic men ändå, idag tänkte jag visa Dig mina absoluta gör-mig-pigg-favoriter nu under hösten som gör underverk med ett lite höstglåmigt och trött face.
Jag vet inte hur det känns för Dig men jag personligen känner mig lite gråare och tristare under årets mörkaste månader, och då kan det vara loppen att trolla litegrann!

YSL’s Touche Éclat Radiant Touch är ingen nyhet på något sätt, jag har jag använt det så länge jag kan minnas, och kan enkelt beskrivas som ett mirakelmedel som trollar bort mörka ringar under ögonen.
Jag brukar även dutta på prickar och andra utslag som eventuellt kan poppa upp, funkar toppen det med!
Clinique’s Chubby Stick är foundation i fast format som är toppen att ha med sig inte minst när man ska ut och resa och vill packa lätt. Ett perfekt underlag som håller hela dagen.
Ett härligt rosa rouge gör underverk för piggheten, ja man kan till och med lura sig själv. Clinique’s Blushing Blush Precious Posy är helt magiskt!

3d7a8161

Till läpparna använder jag oftast ett läppglans, men nu har jag hittat ett läppstift från YSL som är ett mellanting mellan läppstift och glans, nämligen Sheer Candy Lipstick.
För glansen och den lyxiga förpackningen!
Också en nyhet på läppstiftsfronten att använda vid lite festligare tillfällen, ett helmatt stift från Clinique som heter Love Pop, ja bara namnet är ju ljuvligt!
Ögonskugga använder jag inte till vardags, men när jag vill lägga lite mer make-up så gillar jag ögonskuggor som ”sitter fast” och inte flyger ut i hela ansiktet som ett glittrigt stofft.
Couture Palette från YSL är superbra och innehåller 5 olika nyanser och finns i flera olika varianter.

Sist men inte minst måste jag tipsa dig om det fina fatet som syns i bild, det hittar du HÄR och är ett riktigt fynd!

*inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *