IKEA Smart belysning med LED

ikea-smart-lighting-oct-2016-lvr-gif-1

I oktober är det världspremiär för IKEA Smart Belysning, ett nästa steg i satsningen på det smarta hemmet, ja som du kanske minns så lanserades trådlös laddning för mobiltelefoner för inte så länge sedan?
Och nu kommer alltså en fortsättning på denna sanning i form av smarta LED-lampor, LED-ljuspaneler och LED-ljusdörrar där ljusstyrkan enkelt går att anpassas med hjälp av en trådlös dimmer.

ikea_smart_belysning_okt_2016-21 jormlien_led_ljusdorr_for_metod1-2 ikea_jormlien_led_ljusdorr_fjarrkontroll1

Med inbyggd teknik för trådlös dimring och val mellan tre färgtemperaturer som skiftar från kallt till varmt ljus, erbjuder IKEA Smart belysning många olika typer av ljus från samma ljuskälla.
Fokus i produktutvecklingen har varit att ta fram prisvärda och lättinstallerade ljusprodukter som gör det lätt att vara smart.
Som du säkert känner till så har ljuset en stark inverkan på vår trivsel hemma, och med IKEA Smart belysning är det möjligt att skräddarsy ljuset efter aktivitet och sinnesstämning.

img_1352

img_1351 Pressbilder IKEA

IKEA Smart belysning sortimentet omfattar TRÅDFRI LED-lampor med fjärrkontroll, FLOALT LED- ljuspaneler och SURTE och JORMLIEN LED-ljusdörrar för BESTÅ och METOD stommar.
Alla delar i sortimentet har inbyggd teknik för trådlös dimring och möjlighet att växla mellan färgtemperatur i tre steg.
I april 2017 utökas IKEA Smart belysning sortimentet med ytterligare ljusprodukter och lösningar för det smarta, uppkopplade hemmet.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.