Kvänum lanserar Cool Classic

av | sep 28, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

Idag var jag inbjuden till premiärvisningen av Kvänum’s nya köksserie Cool Classic uppe i Stockholm, och jag hade faktiskt tänkt att åka upp eftersom det även är premiäröppning av en butik som en god vän till mig öppnar, men tyvärr gick ekvationen inte ihop den här gången.
Så jag hurrar och gratulerar båda nyss nämnda här nerifrån Malmö!

img_1374

Men åter till kökslanseringen av Cool Classic by Kvänum, som man kan beskriva som ett rustikt lantkök som har moderniserats och förfinats för att passa in i det moderna hemmet av idag med alla de finesser och funktioner som vi efterfrågar.
En kombination av modernt och klassiskt, och visst kan man även ana att den nu så otroligt populära shaker-stilen har inspirerat till viss del?

img9839rev

Årets nya kulörer i Kvänums utbud heter Hav och Skog.
Djupaste blått och grönt som hämtats från naturens nyanser i skogen och till havs, och visst blir det en vacker kombination tillsammans med den ljusa eken?

img_1372

image

img_1373 Pressbilder Kvänum

Gedigena naturmaterial, rejäla bänkskivor av sten, porslinsvask, knopplister och hyllor för öppen förvaring av kökets alla användbara och dekorativa attiraljer.
Ja, Cool Classic känns helt klart som ett riktigt vinnarkök, en bra uppföljare till köket INTRO, tycker jag.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Kvänum Intro Dressing Room

    […] veckan som snart passerat så har jag bland annat hunnit med visat upp inredningsnyheten Cool Classic, Kvänums nya fina köksserie som lanserades vid en pressvisning nu i veckan. Köket har synts […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: Senaste nytt från Duka Kitchen Life

    […] det fina material som hon levererar utan avbrott. Köket som syns i bilderna är inget mindre än Kvänum Cool Classic som lanserades hösten 2016, ett drömkök för […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *