Höstnytt hos Åhléns

Idag kikar jag in för att visa er lite höstnyheter och personliga favoriter som man hittar i sortimentet hos Åhléns som ju nu även har en web-shop som du säkert vet.
Handlar man via nätet får man sina klubbpoäng precis som när man handlar i butiken, och man kan välja antingen att få det med hemleverans, postpaket eller att hämta upp i närmsta Åhléns-varuhus.

Överst ser vi vägglampan i mässing som kommer från Bloomingville, ett varumärke som du numera hittar hos Åhléns
Från Bloomingville kommer även Vase Flowerpot som jag har markerat med en pil, för visst ser denna ut som en kombination av de båda vaserna Stubben och Dagg som designats av Carina Seth Andersson och sälj endast på Svenskt Tenn? Lite weird tycker jag, ingen direkt kopia men visst kan ma säga att man sneglat på båda vaserna och bakat sin egen lilla kaka..
Paisleymönstrade textilier går aldrig ur tiden, och det här grå bäddsetet är diskret och fint mönstrat tycker jag.
Bland höstens möbelnyheter hos Åhléns hittar vi tex fåtöljen Lena och även fina sittpuffen Eja som finns i två olika utföranden.
Hösten och vinterns mörka och trista månader kräver massor med härlig belysning från olika ljuskällor i hemmet, jag tycker att bordslampan Georg ser riktigt fin ut, vad tycker du?

Sist men inte minst ser vi lilla bärnstensfärgade vasen med stänkmönster (så trendigt just nu) som matchar vasen jag nämnde nyss, och ett av mina favoritdoftljus från L:a Bruket med doft av Grapefrukt

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 reaktion på “Höstnytt hos Åhléns”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.