img_1316

Sakta men säkert, en bit i taget så blir vårt ”nya sovrum” färdigt, de här bilderna tog jag i förmiddags.
Och jag vet inte om det beror på att jag varit borta och bott på så himla många olika hotell den sista tiden, eller om det bara är en fullträff i sig, men jag sover så himla mycket skönare i vårt sovrum nu med den nya minikulören från Jotun Lady
Den stora antika spegeln har fått flytta hit från förrådet, den ropade jag in på auktion på Bukowskis för några år sedan.

3d7a7933

Min nya lampa kommer från Day Home och den är så himla fin i verkligheten, jag hade bara sett den på bild innan jag köpte den, att jag funderar på att slå till på en till att ha i sovrumsfönstret.

img_1317

Kuddhögen innehåller dels vanlig sovkudde med linneöverdrag, en kudde från Svenskt Tenn, sammetskuddarna som jag även har i vardagsrummet samt nykomlingarna som heter Starstruck som är mera dirty white/beige än grå om du frågar mig.

3d7a7912

Sängborden är antika gamla pottskåp från början av 1900-talet med marmorskiva på toppen, inköpta hos Kisek i Båstad för några år sedan och ett kört återseende, jag ha glömt bort hur mycket jag tycker om dem!
Sängkläderna är dock helt nya och kommer från Dirty Linen i en nästan helsvart variant av tvättad bomullspercale.
Vi har både vita och nu svarta nu, och det kan var de skönaste sängkläderna jag sovit i någonsin.
Just nu till kampanjpris dessutom!

3d7a7977

img_1321

image

I väntan på den nya sängkappan som måste specialbeställdas eftersom sängen inklusive ben är hela 62 cm, har jag använt mig av ett extra stort linnelakan med måttet 270×270, så har man en normalhög säng blir det ett bra alternativ om man gillar en lite slappare stil.
Lägg bara ut lakanet och låter det hänga ner snyggt och placera därefter bäddmadrassen ovanpå så håller det lakanet på plats.
Lakanet passar dessutom superbra ihop med mattan från Classic Collection, himla bra tycker jag!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *