Granit Julen 2016

av | sep 24, 2016 | Jul, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

image

Idag startar jag med att visa Julen 2016 hos inredningskedjan Granit, en kollektion och härlig inspiration till hur man skapar julstämning med det naturliga i fokus.
Jag gillart!

image

image

image

image

Med julens växter, blommor och blad kommer man riktigt långt, ja enligt mitt tycke och smak så är det snarare det framför en massa julpynt som ger den bästa julkänslan, inte minst tack vare dofterna!

image

image

Smartaste idén för den som vill göra en egen adventskalender!                                   Att använda år efter år och vill man tänka lite extra på miljön osv så skippar man omslagspapper och stoppar de små presenterna rakt ner i den lilla lådan, många bäckar små heter det ju som bekant.

image

image

Långhåriga och lite rufsiga fårskinn som det här ovan ör otroligt populära i inredningsvärlden just, nu kanska har denna fåtöljen bidragit en del till det hela?
Tror jag det, men man kan ju för all del pimpa sin egen fåtölj med ett fårskinn eller två.

image

image

image

image

image

image

image

image

image Pressbilder Granit

Sist men inte minst ser vi fina produkter till julens drycker och godsaker på julbordet och säkert indra fram till påsk eller längre
Så mycket roligare att duka fram och servera, när man har fina och användbara ting till sin hjälp, och julserviser osv i all sin ära men jag föredrar neutral produkter som man kan använda året om.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

  1. Veckans inspiration #38 – Brass&Gold

    […] Även om julen fortsatt känns långt bort kryper den allt närmare och den gångna veckan har vi blivit nästan bombarderade med julkollektionen från de stora kedjorna. Granits variant med lågmälda produkter som till stor del även fungerar vid andra tillfällen gillar jag lite extra. Via Inredningshjälpen. […]

    Svara
  2. 39 dagar » Vardagslivet

    […] Inredningshjälpen […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *