L for Love – L for Lovely Friday!

image

Ett sent i lägg ikväll för att önska Dig en fin start på helgen och för att visa de fina blommorna som jag fick av killarna när jag kom hem igår.
Jag tror minsann att de ha saknat mig litegrann!

img_1268 img_1269

Också en liten nyhet med kärlekstema i dubbelbemärkelse, dels därför att det nya printet som endast finns i 300 ex och är signerat av Christina Muff som är dess designer är fina såklart, men även för att jag eller rättare sagt mitt företag By AGUS nu är agent i Sverige för danska Kortkartellet.
En riktigt roligt nyhet som jag ser fram emot att få arbeta med nu framöver.
Printet ingår i nya kollektionen Handwritten, också finns ju alla stadskartorna såklart!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.