Checkat ut från Hoxton Hotel

3d7a7803

Hej fredag, och hej och hå vad det är härligt att vara hemma hos mina killar igen!
Igår checkade jag nämligen ut från The Hoxton Hotel i London, och begav mig hemåt efter innehållsrika och härliga dagar tillsammans med MINI, och med massor av nya erfarenheter i bagaget.
Erfarenheter, insikter om mig själv och andra personer, funderingar på framtiden osv.

img_1224

The Hoxton är ett ganska så speciellt hotell, kolla tex in fotoautomaten där i lobbyn, en av många lite udda detaljer som man kan spana in när man är där.
Eller testa om man vill, fast det gjorde inte jag jag hade fullt upp med annan fotografering.

img_1230 img_1228 img_1227 img_1223 img_1225

Sådär ser det ut i den stora lobbyn, restaurangen, baren och ja egentligen hela bottenplanet som ändrar karaktär under dagen.
En samlingsplats för frukostätare, kaffesörplare, folk som sitter och arbetar utspridda i soffor och fåtöljer, lunchgäster tedrickare, sen dags för after work, middag, drinkar och lite nattklubbs feeling senare på kvällen.
Ett vattenhål med amerikansk diner känsla när det gäller inredningsstilen och även själva maten, i Shoreditch som området heter där The Hoxton Hotel & Grill huserar.

img_1231 img_1233

Jag fick byta rum i halvtid, det första rummet som jag fick var så himla mörkt och trist och med väldigt mycket väsen utanför dessutom, men efter bytet trivdes jag faktiskt riktigt bra även om inte ”the Hoxton style” riktigt var en fullpoängare för min smak.
Alla kan inte gilla samma saker, så är det med mångt och mycket i livet, och tur är väl det!

image img_1232 image

Och nu är jag som sagt hemma igen och planen är att efter nästan en hel månad av farande hit och dit, att vi bara ska vara hemma och ta det väldigt lugnt i en dag eller två och sen sätta full fart igen.
Trodde jag, för idag är det dags för mannen att bege sig iväg på ett eget litet äventyr, bara över dagen dock men iallafall.
Sen tar vi helg och det med säkerhet.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.