Fiskelyckas med Findus (sponsrad video)

av | sep 19, 2016 | Annons, Okategoriserade

Om jag får välja hemma hos oss vad vi ska äta till middag, då blir det nästan alltid en rätt med fisk, mycket grönsaker och en god sås.
Jag tycker att fisk är så mycket godare än kött, lättare att tillaga och ger en mer behaglig mättnadskänsla.
För inte alls länge sedan så delade jag med mig av en av mina paradrätter när det gäller just fisk, en rätt med italienska smaker som brukar gå hem hos de allra flesta, ja faktisk även hos personer som annars inte är så förtjusta i fisk. (sök på torsk med ruccola & pesto)
För vem kan motstå en gräddig fiskgratäng med ruccola, pesto, körsbärstomater, citron och färsk basilika?
Och vill man kan man dessutom servera rätten tillsammans med al dente kokt pasta, och då blir det ju ännu mer italienskt!
Och eftersom jag inte är den bästa när det gäller planering och framförhållning så brukar det allt som oftast bli styckfryst torskrygg eller torskfilé från Findus som jag använder, ja precis som Tina Nordström gör i videon här nedan, fast med betydligt förrän ingredienser om jag jämför med min rätt som jag nämnde nyss
Kolla själv så får du se hur enkelt det vara!

Perfekta portionsbitar, fast jag klämmer nog i mig en och en halv, som tinar supersnabbt i rumstemperatur, vattenbad eller i micron om man har riktigt bråttom.
Tillagar man dessutom fisken på låg temperatur i ugnen är det i princip helt omöjligt att inte fisklyckas.

Lycka till!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Findus.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *