Rörstrand firar 290 år med stil!

av | sep 11, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

rorstrand-88

Den här hösten är minst sagt hektiskt för min del, det ena avlöser det andra och jag har faktiskt tvingats tacka nej till en hel del också, för att få tiden att räcka till.
Just nu befinner jag mig ju som du kanske har noterat i Grekland och därför missade jag ett jättetrevligt event nu i veckan.

rorstrand-17
I år jubilerar nämligen anrika porslinstillverkaren Rörstrand och firar hela 290-år i branschen, och som en del i firandet arrangerade Rörstrand och Trendgruppen en lunch på skeppet Ostindiefararen i Göteborg häromdagen.
Åh, så synd att jag missade det tillfället.

Tänk bara att få äta lunch ombord på ett historiskt skepp som Ostindiefararen, och inte minst att träffa bloggvännerna i Göteborg, men man kan som sagt inte vara överallt hur gärna man än vill.

img_0800

image

rorstrand-87

De som var där fick njuta av en härlig lunch från Sjömagasinet serverad på Rörstrands servis Ostindia som ju nu i samband med jubileet utökas med Ostindia Floris.
Bilderna är tagna av duktiga fotografen Alice Joch vill du även kika på en film från tillställningen så kan du kika vidare hos Frida/Trendenser som var där.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *