Bra erbjudande hos Ellos!

Idag har jag i samarbete med Ellos satt ihop ett collage med fina höstnyheter som känns högst aktuella nu när hösten och vintern är i antågande.
Att blått är årets stora trendkulör råder det inga som helst tvivel om och gärna tillsammans med beige/nude, vinrött och rostrött och även chokladbrunt och senapsgult kommer lite längre fram mot våren.
Produkter med hantverkskänsla, ju mer rustikt desto bättre, naturmaterial och produkter med läderdetaljer eller helt av läder, väggbonader och kuddar med rya, produkter av linne osv.


Först ut bland mina favoriter ser vi jutemattan Lowell med lagom diskret mönster och fina fransar.
Linnelakan är fortsatt populärt, och här ser vi sådana av högsta kvalitet från Dirty Linen i en fin blå kulör.
Hos Ellos hittar du förklädet Jonas som är prisvärt i jämförelse med många andra varianter, den perfekta farsdagspresenten  i år kanske ?
Nu när vi går mot mörkare tider är det viktigt att tänka på belysningskällor som ger mysig belysning, jag har fastnat för lampan Värmland som även den är av linne, ekologiskt sådant dessutom.
Hållbarhet och miljö är ämnen som engagerar oss alla allt mer, tummen upp för det!
Produkter med hantverkskänsla, och här passar barpallen Disa och fina träskålen från Day Home in utseendemässigt.Värmande textiler och fluffiga lammskinn hör ju hösten till, precis som nya prydnadskuddar för att uppdatera soffan med de rätta kulörerna för säsongen.
Kuddar med ryadetaljer ser vi massor av just nu och här har jag hittat kudden Shayla på det temat, som fått sällskap av linnekuddarna Hannelin i blått och Aline i chokladbrunt.
Glasvaser och glaskaraffer kan man aldrig få för mäng av, de kan judesssutm användas som vaser,  och hos Ellso hittar du bubbliga kannan Kanna Mary som snabbt blivit en storsäljare.

Just nu får du dessutom 20% rabatt* på hela ditt köp ink. varumärken hos Ellos, när du använder rabattkoden 345423

*Villkor
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-09-16. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.