Norrgavel hösten 2016

image

Idag inleder jag med att visa ett nyhetssvep som trillade in via ett pressmeddelande igår, nämligen höstnyheterna hos Norrgavel.
En kollektion som bjuder på nyheter enligt höstens trender när det gäller textilier och kulörer, samt möbler som känns klassiska och som kommer att hålla över lång tid framöver.
Höstens nya möbelkulörer hos Norrgavel heter Bordeaux, Ockra, Skogsgrön och Åska och är färgkoordinerade med deras möbeltextilier.

image

Här ovan ser vi nyheten Kvadrat Soffbord designat av Nirvan Richter.
Bordet tillverkas av gediget trä som kommer att åldras med värdighet, och blir vackrare med åren.
Under själva bordsskivan döljer sig en knappt synlig hylla med dubbel funktion, dels som förvaring men även för att skapa en graciös och svävande känsla.

image

Den nya mattan som heter Marmor är tillverkad av 100% ull och av gamla kelim-mattor, som tryckts för att få fram det marmorerade mönstret och sedan sytts ihop till lämpliga storlekar.
Varje matta är unik i mönster och mått!

image
Stick Eximius 10:8 Steel
Vägglampan är resultatet av ett nära samarbete mellan Lightwork Designs grundare Hüseyin Turgut och inredningsstylisten Saša Antić.
Så himla fin!

image

Kuddvar Sammet smooth
Norrgavel-kuddvar framtagna i samarbete med franska Caravane.

f99cde89-9152-4481-aa14-c80368ea0140

Sängkläder av linne är ju otroligt populära, Norrgavels linneprodukter för bädden, badet och köket är tillverkade av 100 % lin och är förtvättade för att ge en mjuk och skön känsla.
Inga farliga kemikalier har använts under produktionen och infärgningen sker enligt GOTS (Global Organic Textile Standard) kravspecifikation.
I höst utökar Norrgavel dessutom deras populära serie med våffelvävda linprodukter för badrummet med en kimono.

image

Nya Våg sidobord & bänk finns i två höjder; som bänk eller som sidobord och för att skapa karaktär avslutas den alltid med en låg låda överst.

image

image Pressbilder från Norrgavel

Sammanfattningsvis kan man säga att det här är en kollektion med alla rätt om man ska se till rådande trender och tendenser inom inredning.
Trendkulörerna, kvalité och hållbarhet i fokus, naturmaterial, sammets- och linnetextilier är ju det som gäller framöver.
Vill du spana in nyheterna och uppdateringarna av befintliga produkter i sortimentet, så skynda vidare till Norrgavels hemsida.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.