Ellos öppnar fysisk butik!

ells_0142913_MR_16250

Dagens snackis som det pratades om i gångarna på Formex, är att välkända web-butiken Ellos slår upp portarna för deras första fysiska butik i Mall of Scandinavia i Stockholm den 16:e september.
Ett bra komplement tänker jag eftersom jag vet av erfarenhet, att en hel del kunder fortfarande uppskattar att kunna se och känna på produkterna innan man köper dem.
Jag gillar Ellos och brukar som du vet tipsa om deras produkter här hos mig, och den nya satsningen ska bli spännande att följa, kanske blir det en butik i Malmö också så småningom?

66-2846_camp

Butiken kommer att ha ca 400 olika varumärken representerade och främst kommer det att vara heminredning med möbler, textilier och inredningsdetaljer i fokus, men även en viss del produkter inom mode och skönhet.
Jag har faktiskt aldrig besökt Mall of Scandinavia, men nu blir det säkert tillfälle för det, inte minst eftersom Ellos kommer att bjuda in till olika typer av events med kända bloggare, stylister osv för att arrangera kundkvällar för ytterligare inspiration.
Spännande!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.