Watt & Veke Hösten 2016

av | aug 10, 2016 | Design, Okategoriserade

IMG_1692

Nu märks det minsann att en hel del har avslutat allt vad semesterfirande heter och är back in business igen, ja jag syftar framförallt på antalet pressmeddelande som landat i min mailbox de senate dagarna.
Idag tänkte jag visa en av höstnyheterna som nått mig via mil, nämligen det som komma skall hos Watt & Veke, ett belysningsvarumärke som jag vet att många gillar.

IMG_1693

IMG_1698

IMG_1694

Även här ser vi tydliga influenser från svunnet 70-tal, en inredningsstil som kommer åter nu till hösten och vintern som sagt.
Belysningsarmaturer med keramikfötter, rödfärgat glas, detaljer från djurlivet och kulörerna blått, grått, grönt och vinrött i fokus.

IMG_1696

IMG_1695

Vågat och med inspiration från djurriket, såklart!

IMG_1699

IMG_1697 Pressbilder Watt & Veke

När jag bläddrade igenom mappen med pressbilderna så fanns det såklart en hel del bilder på julbelysning som adventsstjärnor och ljusstakar, men de valde jag att spara till senare, och visar bara en bild som tydligt visar årets trender när det gäller just julbelysning, mera färg!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *