OS i Rio – P&G Starka tillsammans! (sponsrad video)

av | aug 9, 2016 | Annons, Okategoriserade

Sommar OS i Rio är i full gång och jag som gillar sport när det verkligen gäller, och ska tävlas om medaljer har såklart kollat en hel del på TV de senaste dagarna.
Ja, jag är faktiskt så pass intresserad att jag satt uppe härom natten och såg Sarah Sjöström simma hem det fantastiska OS-guldet och nya världsrekordet för 100 m fjärilssim.
Vilken show hon bjöd på, och det var även härligt att se hela hennes familj och hennes lagkompisar på läktaren när de hejade fram henne.
Äkta glädje, gemenskap och kärlek och mitt i allt det där idrott i världsklass!
För även om OS i grund och botten handlar om att ta medaljer och prestera när det väl gäller, så finns det så mycket andra aspekter med i det hela.
Människor från världens alla håll med olika bakgrund och förutsättningar som möts, utbyter erfarenheter och kanske blir vänner för livet.
Och även värt att tänka på när man ser kraftpaket som nyss nämnda Sarah Sjöström som endast är 23 år gammal, att det faktiskt är vanliga människor som du och jag som har lyckats ta sig dit.
Människor som kämpar i sin vardag, som har en mamma och pappa som tycker om dem och som har uppfostrat dem sedan de var små.

Kika på videon här nedan som jag visar i samarbete med P&G, så förstår du vad jag syftar på, även världsstjärnor som tex Sarah Sjöström och Zlatan har en mamma att tacka precis som du och jag.

*Inlägget är skrivet i samarbete med P&G

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *