3D7A6043

Lördag hemma hos oss och Affe har övergett sitt lilla hus om än tillfälligt, gissar jag.
Han tycker nämligen att det är fasligt mysigt att sängen står i helt fel rum där han kan översikt över allt som händer och sker.
Och här hemma händer det en hel del för tillfället….

3D7A6032

Och här har vi den lilla sötnosen på hans utsiktsplats, och som du förstår är han inte speciellt involverad i det som rubriken till mitt inlägg handlar om.
Och faktiskt inte undertecknad heller om ärligheten ska fram, för den som är klippan när det gäller renovering i allmänhet och målning/tapetsering i synnerhet, är min man.

IMG_1427

Tada!
Väggarna har målats en gång och väntar på en sista strykning, och kakelugnen har enligt alla konstens medel (vi har läst på) behandlats före den målats med fästgrund, och sen ska den få ett lager vit halvblank färg.
Mässingsluckorna ska putsas och fejas, och sen är den så gott som ny!

Ha en fortsatt fin kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Tim

  Fint, vilken färgkod?

  Svara
 2. Birgitta

  Ser ut att bli fantastiskt fint, galet härlig färg! Du får gärna berätta om förbehandling och arbetsordning för fix av kakelugnen. Tänker att det blir jätteläckert när du hittat rätt sänggavel och annan inredning, du är så duktig på ”att få till det”. Ser fram emot fortsättningen. Kram!

  Svara
 3. vickan

  Hej!
  Vilken ncs kulör har väggfärgen ?tyckte den var så fin. Har själv inte lyckats hitta en kulör som blev så fin färg på väggen den har antingen blivit för ljus eller för mörk…
  Tack på förhand! Med vänliga hälsningar: Vickan

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *