Ingen vidare fredag

av | jul 15, 2016 | Hemma hos Inredningshjälpen, Livet, Okategoriserade

IMG_1414

Nej vet Du vad, det här är ingen vidare fredag tycker jag, snarare känns det ganska bedrövligt och nedstämt efter den hemska händelsen i Nice sent igår kväll.
Jag köper inte de där argumenten att ”Vi ska inte låta oss skrämmas” ”Vi ska fortsätta leva våra liv precis som vanlig” osv osv som framförallt våra politiker är så snabba att häva ur sig VARJE gång de här händelserna sker.
Det är ju helt oundvikligt att vi blir mer rädda, mer försiktiga, mindre benägna att resa iväg, ständigt på vår vakt osv.
Jag hymlar inte, jag personligen är hur rädd som helst.
Det här är inget som blåser snabbt förbi, hela världen är i förändring.

3D7A6008

3D7A6029

Så nej, du får varken höra ett Happy Friday eller se någon piffig bukett från mig den här veckan.
Istället bjuder jag på min största och varmaste kram och ett innerligt ”Var rädd om Dig”!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Ulrika

    Tack för ett ärligt inlägg. Jag känner precis samma sak. Jag tror att vår värld är i stor förändring. Militärkuppen i Turkiet igår, Trump som möjlig president i USA…Jag förvånas över hur vi i Sverige fortfarande verkar tro att vi kommer att kunna fortsätta leva våra FB-konstruerade liv. Ursäkta min pessimism på din fina blogg. Uppskattar att du väljer att skriva om det när andra bara fortsätter att visa upp ”en dagens” som om inget hänt.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *