Mina bästa köp från Ellos

3D7A5967

Just nu har du chansen att göra riktigt fina fynd hos Ellos som just nu lämnar 20% rabatt på din beställning inklusive reavaror och varumärken!
Den här rabatten (rabattkod 345413) gäller även för möbler vilket inte hör till vanligheterna, så läge att slå till med andra ord.
Det lilla fina bordet Garbo som blivit en klar favorit här hemma hos oss köpte jag från Ellos för ganska länge sedan, det passar överallt och fram tills nu har jag haft det som sängbord.
Nu såg jag att det dessutom är på REA och ja, jag hade slagit till direkt, det bordet är ett av mina bästa köp från Ellos!

IMG_1397

Den fina mässingskrukan , det rosa sidenöverkastet från Himla hittar du också hos Ellos, och så även den här mässingskrukan som är på REA just nu.
Mina guldiga skor från Tom’s är även de ett lyckat köp från Ellos, men just min variant är tyvärr slutsålda.

*Villkor: Gäller på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, hemdekoration, inomhusbelysning, möbler, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-07-31 , så långt lagret räcker. Gäller ej varor värkta med ”kampanjpris”. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

7 reaktioner på “Mina bästa köp från Ellos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.