Vill du ligga med mig då?

av | jun 30, 2016 | Design, Okategoriserade

IMG_9815

Det bubblar och sjuder lite varstans i bloggvärlden just nu, först var det Frida som sa sin uppriktiga mening, och den här veckan är det Martins tur.

Ja vad ska man säga?.
I somliga och ganska många sammanhang så känns det som om tiden står still, men samtidigt så är det ju dit hän mycket av dagens marknadsföring är på väg, att förmedla en känsla snarare än att redovisa produkten rakt upp och ned.
Hästens som Martin riktar sin kritik mot hade faktiskt byggt upp deras pressvisning på lite samma sätt under möbelmässan i Milano.
Där fanns det för visso två hantverkare som satt och tillverkade en säng på plats i montern men även en tjej som skulle fotograferas i sängen (på klädd vill jag tillägga) av alla de manliga (!) fotograferna som aldrig fick nog av hennes poserande.
Jag som ville fotografera sängen ”utan tillbehör” fick vänta ganska länge på min tur om vi säger så, så länge att jag nästan gav upp…
Tilläggas i sammanhanget bör, att generellt sätt så är Hästens pressmaterial, pressbilder osv inte alls är i den stilen, utan helt korrekt enligt min mening.

Jag vill även gärna dra en parallell till Volvo’s reklam, framförallt filmerna med Zlatan och hans familj.
I den första filmen som hyllats unisont av alla och en var spelar Zlatan jägaren som går ut i vildmarken för att ta hem ett byte medan Helena och barnen ligger hemma och sover i värmen.
Och nu i den senaste filmen (som kan ifrågasättas på flera olika sätt) är det Zlatan som sträckkör från Paris (!) till Rosengård medan Helena sitter brevid och sover och tittar lite på barnen i baksätet.
2016.

Och för att spä på det hela ytterligare så jag blev jag ganska paff när jag i morse upptäckte att tidningen Ridsport lagt upp den här kontroversiella låten i deras Facebook-flöde så hör inför Falsterbo Horse Show.
Och vad menar de egentligen med ”Huvudet på spiken?”

Vad jag vill ha sagt med detta inlägget?
Ganska mycket faktiskt och om man vill kan man såklart vända och vrida på allt i evighet och till slut få det dit man vill.
Önskvärt vore dock om vi gjorde rätt från starten, ja jag menar med uppfostran osv och som vuxen förälder nu i sommar, undviker att sjunga med tillsammans med 4-5 åringar i Samir & Viktor’s texter.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *