BK Favorit i repris (sponsrad video)

av | jun 29, 2016 | Annons, Okategoriserade

Då och då med jämna mellanrum så har de ett helt fantastisk erbjudande hos hamburgerkedjan Burger King, ja iallafall för den som gillar Chicken Nuggets och goda dippsåser, vilket jag gör.
Du har säkert sett reklamen för deras 9 bitars deal + en dippsås som kostar bara 15 kr och det är ju helt otroligt billigt.
Krispiga goda kycklingbitar med flera olika såser att välja mellan och till en kostnad som verkligen får en att höja på ögonbrynen, minst sagt.
Nio bitar är i och för sig i mesta laget för mig att orka äta på en gång, men som tur är så gillar både Alfred och August kyckling lika mycket som jag, så de brukar få smaka de med.
Och just nu är det alltså dax för ett sådant erbjudande hos Burger King igen, jag såg det på en reklampelare igår och skojade faktiskt lite med min man och föreslog att vi skulle skippa den planerade middagen och äta färdiglagade nuggets istället, men den finten gick inte hem den gången, tyvärr.
Jag är dock inte den som är den så jag kommer inte ge mig förrän jag får mina nuggets, vem vet, kanske blir det ett tillfälle redan idag?

Kolla in videon här nedan som jag presenterar samarbete med Burger King, på eget bevåg dock för du kommer garanterat att bli sugen på Chicken Nuggets!

Ja, nu lär det allt bli rusning till Burger King gissar jag.
Vem hinner först, och hur många orkar du äta?

*Inlägget är skrivet i samarbete med Burger King

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *