Kan man verkligen grilla allt? (sponsrad video)

Jag har alltid gillat matlagning i alla dess former, och som en naturlig följd av detta så tittar jag gärna på olika matlagningsprogram.
Igår kollade jag på ett av de sämre i den genren, nämligen Grillmästarna som inte riktigt håller måttet enligt min syn på saken.
Jisses, det känns verkligen som om man gör allt för att ”sätta dit” deltagarna snarare än att de får lov att briljera just när det gäller grillning.
det enda som syns är panik, frustration och olika misslyckade kreationer.
I min värld är grillning något helt annat än att koka soppa, göra paj osv på en grill, men det kan också vara jag som har helt fel för mig?
Grillning är för mig sommarens härligaste och lättaste matlagning, det finns ju så mycket gott att grilla, och det är oftast inte speciellt komplicerat.
Gillad hel laxsida är min specialliter liksom fiskpaket som grillas i folie eller varför inte en helgrillad oxfilé med sparris och parmesan?
Men man ska ju inte var den som inte vill vidga sina vyer och testa nya saker att grilla, olika sätt att göra det på osv, och ICA är inne lite på samma tema faktiskt i deras senaste reklamfilm.
Kikar du på videon här nedan så får du tips om åtta olika saker som du kanske inte tänker på i första taget när det gäller grillning.
Nyfiken? Kolla här!

Grillade munkar, vindruvor och bacon på spett, ja det var lite annorlunda om du frågar mig som tycket att det enda med igenkänningsfaktor var den grillade bananen med choklad i folie som för övrigt är ett säkert kort på grillen när det gäller desserter.
Betydlig enklare än att baka äppelpaj som de gjorde på TV igår.
Vill du spana in ”riktiga grilltips” så hittar du det på ICA’s hemsida.

*Inlägget är skrivet i samarbete med ICA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.