IKEA SLADDA – nu lanserar IKEA en cykel med tillbehör

av | jun 30, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

IMG_1239

Som du kanske minns så berättade jag redan i april, att IKEA ska lansera en cykel med namnet SLADDA och nu börjar det dra ihop sig inför försäljningsstarten.
Idag dam det ner ett nytt pressmeddelande med nya bilder så dem vill jag visa Dig idag.

IMG_1241

Augustinyheten SLADDA är en unisexcykel som enligt IKEA’s pressinfo är enkel att underhålla och har flera smarta tillbehör.
Ett komplett transportsystem utformat för att göra vardagslivet så enkelt som möjligt för användaren.
Cykeln har en rostfri ram, rost- och oljefri remdrift, automatiska växlar och ett smart klick-system för tillbehör, som pakethållare fram och bak och cykelväska som kan förvandlas till en ryggsäck.

IMG_1240

IMG_1244

Det finns såklart även en praktisk släpvagn, hjälmar, bygellås och cykelpump som ingår i serien. ett bidrag från IKEA till en aktiv och hälsosam livsstil, att välja cykeln framför bilen som transportsätt då det finns möjlighet till detta till exempel.

IMG_1243

IMG_1242 Pressbilder IKEA

SLADDA har redan innan lanseringen vunnit det prestigefyllda designpriset Red Dot Design Award och där blivit utsedd till ”Best of the Best” i kategorin banbrytande design.
SLADDA kommer hos IKEA i augusti.

MEN, det här är faktiskt inte den enda nyheten värd att rapportera när det gäller IKEA just nu, du har väl inte missat den här incidenten?
Jag gjorde en snabbkalkyl och ja, det är ett hissnande belopp.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *