Sommarfynda hos Ellos

av | jun 29, 2016 | Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

Du har väl inte missat att Ellos stora SOMMARREA pågår för fullt just nu med chans att göra en massa fina sommarfynd till riktigt bra priser.
Du hittar produkter till hemmet såklart men även mode både till dam, herr och barn, strandkläder och massor av fina bikinis.
Just bikinis gillar jag att köPa flera styckeN nya varje sommar i härliga kulörer och mönster så just i det fallet bryr jag mig inte så mycket om kvalitet och långsiktighet utan snarare ”fint för stunden”!
Nedan hittar du några av mina REA-favoriter just nu, och t om idag den 29/6 får du dessutom 30% rabatt* på REAN inklusive varumärken hos Ellos!

Ovan hittar du lånar till mina produkter som jag har valt ut i samarbete med ELLOS och rabattkoden som du ska använda är 335477

* Villkor:
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. T.o.m. 2016-06-29. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta ” kampanjpris”.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Amanda Niclasson

    Snyggt!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *