Det krävs mod

av | jun 20, 2016 | Livet, Okategoriserade

Hitta-hem-Mjölnaren-vardagsrum-skänk-puder

Det krävs mod, en stor portion dessutom, att säga sin uppriktiga mening, och det modet hade Frida helt klart i förra veckan när hon skrev det här inlägget , och även igår i hennes söndagssummering.
Ett inlägg om ett ämne som jag vet har diskuterats i kulisserna under en längre tid eftersom jag själv och en hel del andra bloggare har deltagit i diskussionerna.
Fridas inlägg fick såklart ringar på vattnet, både i form av medhåll från bla Lotta Agaton , från mig själv också såklart den motsatta reaktionen.
Ämnet kan diskuteras i det oändliga och ur flera olika aspekter, det tänker jag inte göra djupgående nu, men välkomnar helt klart att detta äntligen ventileras öppet.
Jag vet vilket mod som krävs inte minst eftersom jag själv för några år sedan var öppet kritiskt mot några bloggare som systematiskt matar sina läsare med dold reklam dag efter dag (gör så fortfarande) och blev efter det bla kallad mobbare, och efter det har jag faktiskt valt att hålla en låg profil i frågan eftersom allting snedvreds till osanningar.
För att jag sa min ärliga mening och påpekade vilka regler och lagar som faktiskt gäller för marknadsföring i Sverige.
Dessa lagar gäller såklart även för oss bloggare, men detta till trots så fungerar det ännu idag år 2016 (på en del håll) ungefär som när det gäller cyklister i trafiken.
Märkning av sponsrade inlägg, samarbeten osv måste bli bättre generellt sätt i hela bloggvärlden, om inte så skadar det bara hela branschen i det långa loppet.
Du förstår nog vad jag menar och jag tänker inte gå vidare i ämnet här och nu, kanske vid ett senare tillfälle om jag orkar vara lika modig som Frida och stå pall för snålblåsten.

Hitta-hem-Kuttern-förvaring

Hitta-hem-Mjölnaren-sovrum-linnelakan Bilder via JM’s blogg Hitta Hem

Så till något annat, Fridas söndagssummering är ju veckans höjdpunkt för många inredningsintresserade, och igår tipsade Frida bla om JM’s senaste nyproduktionsprojekt Mjölnaren och Kuttern, med fantastiskt fin styling gjord av Marie Ramse assisterad av Jenny Martinsson (Kuttern)
Så, jag avslutar mitt inlägg med en stor portion bloggkärlek och hoppas innerligt att devisen ”Ärlighet varar längst” fortfarande gäller.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Jenny - Hemtrender

  TACK goa du för länken! Kan inte ta åt mig äran för stylingen, Marie är stjärnan där men en del målning kan jag allt stå för 😉

  Kram och ha en finfin Midsommar!

  Svara
 2. Marie

  Tusen tack Anette för de fina orden.
  Hoppas du får en fin midsommar!
  /Marie

  Svara
 3. Inredningshjälpen: My Wish List 06

  […] till allt det materiella, en innerlig önskan om lite mer mod till oss alla överlag. Inspirerad av Frida, och efter att ha sett The Danish Girl nu i veckan (så bra) så uppmanar jag Dig och mig själv […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *