Ethimo i Plaza Interiör

av | jun 13, 2016 | By AGUS, Ethimo, Okategoriserade

DSC_0448

De här bilderna tog jag igår när jag hade en härligt skön söndag och mest slappade och unnade mig att bläddra igenom mina älskade inredningsmagasin som samlat sig på hög, och mumsa choklad.
Dock var det något strul med kamerasladden till kameran, så det blev inget bloggat om just detta igår, men bättre sent än aldrig.

DSC_0449

IMG_1040

Fazer’s choklad är riktgt goda tycker jag som inte riktigt förstår tjusningen med mörk choklad med hög cacohalt som får hela munnen att torka ihop…typ.
Nej ska det va ska det va vanlig hederlig choklad, tycker jag.

DSC_0458

Där i Plaza Interiör hittade jag vår fina solsäng KNIT designad av Patrick Norguet, lycka såklart att upptäcka detta!
Serien lanserades redan förra året men solsängen, soffan och fåtöljen med högrygg är produkter som är helt nya för i år.

Hela KNIT-serien tillverkas av miljöcertifierad teak av högsta kvalitet samt ”stickningen” som tillverkas av ett väderbestädningt och snabbtorkade material som heter Olefin.
Ser ut och känns ungefär som en stickad pullover, skönt med andra ord!
Utemöblerna från ETHIMO hittar du bla hos Svenssons i Lammhult, Confident Living, Hulténs, Studio Pompone mfl återförsäljare rent om i landet.

Och med det önskar jag dig en fortsatt kväll och visst håller vi tummar och tår för Svenska Fotbollslandslaget med Zlatan i täten ikväll när det är degas för Sverige att möta Irland?
Jag kommer sitta bänkad framför TV:n, du med?

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

 1. åsa

  Så snygga ”dina” utemöbler, kul att se dem i Plazas senaste. Håller med dig angående chokladen, den mörka med hög kakaohalt är ju då fruktansvärd torr (fast jag vet att det är den jag borde äta)
  men borde … är ju inte alltid samma som vilja … så tyvärr, med åldern försvinner många borden & viljorna blir starkare 🙂
  Bänkad framför tv’n … neej tyvärr, tycker fotboll är oerhört trist!
  Kram, Kram Åsa

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *