I dessa tider

av | jun 12, 2016 | Livet, Okategoriserade

IMG_1036

Överskriften till mitt inlägg inrymmer faktisk en hel del.
Främst av allt syftar jag till den hemska händelsen i USA, Orlando där många oskyldiga människor ännu en gång miste livet på grund av det meningslösa och grymma våld som förmörkar hela värld just nu.
Det finns inga ord som beskriver det hela bättre än meningslöst, hänsynslöst och helt sinnessjukt.
Allt prat om att vi inte ska bli rädda och hindra oss själva från att leva som vanligt utan rädsla, att de mörka makterna inte ska få vinna osv låter väldigt bra men helt krasst, visst fasiken känner man sig rädd?!
Jag som annars är en ganska våglig och orädd som person, som älskar att resa osv känner mig orolig och inte lika äventyrslysten som vanligt.
Jag är inte ensam om att känna så, det vet jag.

IMG_9323
Ja i dessa tider var det ja, där semestrar och ledighet står för dörren, årets härligaste månader.
Sommar.
Bilderna här i mitt inlägg är från vår senaste resa, den härligaste på länge faktiskt och visst finns längtan efter gassande värme, vit sand och salta bad men jag är inte alls lika ivrig som vanligt när det gäller att resa iväg.
Den här sommaren är faktiskt helt utan planer för vår del, vi får se vad det blir av allt till slut men förhoppningsvis så blir det en fin sommar på ett eller annat sätt.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. Helena Lyth

  Håller med dig. Det känns så knasigt på vår planet just nu. Men till något trivialt i sammanhanget – vilka fantastiska bilder på dig. Vacker som en dag!
  KRAM!

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Let’s Run Away!

  […] jag berättade häromdagen så har vi inga speciella planer för den här sommaren, skönt på sitt sätt men visst är det […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *