Sniph och annat härligt doftgodis

av | apr 28, 2016 | Design, Okategoriserade

image

När jag var på den trevliga bloggmiddagen i Stockholm i förra veckan fick jag som sagt stifta bekantskap med det relativt nystartade företaget Sniph (uttalas sniff).
En riktigt smart prenumerationstjänst där man får hemskickat ett doftprov varje månad till en kostad av 159 kr.
Det är inga nyframtagna speciella Sniph-parfymer utan parfymer från befintliga varumärken som redan finns på marknaden, och man kan välja mellan kategorierna, Trending Now, Female Classics, Clean och Avantgarde.
När jag valde min doft så föll lotten på Female Classics!
På så sätt kan man ju upptäcka nya doftfavoriter och prova på innan man köper på sig en stor flaska som man senare upptäcker att man kanske inte gillade trots allt.
Det har hänt mig, för visst är det svårt när man står där i ett hav av dofter och försöker komma fram till vilken doft man ska välja.
Vill du veta mer om Sniph, kolla HÄR !

3D7A3891

3D7A3883

Och ännu mera doftgodis, favoriten Blanche till mig själv och Mister Marvelous till mannen, och dessa båda kommer från Byredo.

image

3D7A3905

Idag har jag furutom en massa jobb hunnit med att storstäds lägenheten och bada Alfred & August så man kan lugnt säga att vi har idel väldoft just nu här hemma hos oss.
Soffan har som du kanske har sett fått en liten make over med hjälp av nya pastelliga kuddar, ja tänk vilken skillnad lite nya textilier kan göra.

Och imorgon är det fredag, high five på det!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

 1. Marie

  Jo det är ganska mycket rabalder om denna tjänst. Som jag förstått det så har det väl inte klargjorts hur man får över parfymen i små doftprover eftersom de inte har samarbeten med de olika parfymtillverkarna. Nog lite varning på det här!

  Svara
 2. admin

  Det har faktiskt gått helt min näsa förbi att det skulle vara några oklarheter kring detta. Av grundaren/ägaren som var på plats fick jag ett mycket bra och seriöst intryck och det verkade inte vara några som helst oklarheter.
  Hon berättade att de köper in parfymer och häller över på mindre flaskor osv och man får även veta vilken parfym det är, det är ju liksom vitsen med hela grejen.
  Förstår inte upprördheten då det på lång sikt borde gagna den som säljer fullstorleken av parfymen som Sniph tipsar om, hade jag varit parfymtillverkare hade jag tyckt att det var ett toppenbra samarbetsalternativ.

  Mvh Anette

  Svara
 3. admin

  Jag har helt missat denna problematiken som du länkar till, se mitt svar till Marie, och den infon som vi fick på plats var hur tydlig som helt om tillvägagångssätt osv.
  Jag har inte fått betalt eller liknande för att skriva om Sniph (isåfall anger jag allt att det är ett samarbete) och tipsade helt enkelt bara om tjänsten eftersom jag tycker att det är en bra idé.

  Mvh Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *