Telia presenterar ”Om du lovar att vara schysst” (sponsrad video)

av | apr 20, 2016 | Annons, Okategoriserade

Mobbning är ett problem som alltid tycks ha funnits, och man slutar aldrig att förvåna sig över hur mycket elakhet som människan kan inrymma i somliga fall.
Onödigt, söndrande och helt meningslöst och som du säkert vet, kan den som utsätts för mobbning fara riktigt illa.
Barn, ungdomar och vuxna mobbar varandra i skolan, på arbetsplatser och på fritiden, och idag när vi ständigt vill vara uppkopplade och tillgängliga via sociala medier som Facebook osv, då finns det liksom ingen riktigt fristad, utan mobbningen kan pågå dygnet runt om det vill sig riktigt illa.
Att mobba någon via datorn eller mobilen istället för face to face, är säkert attraktivt för den som är både elak och feg, ett satans otyg (förlåt mitt omilda uttryck) som vi alla till mans måste få upp ögonen för, ta på allvar, och med alla medel försöka att sätta stopp för!
Ett företag som har funderat i just de här banorna kring hur man ska förhindra mobbning, kränkningar och hat via internet är operatören Telia, som just nu kör en kampanj som de döpt till ”Om du lovar att vara schysst”.
I samband med kampanjen lanseras även en helt nyskriven låt som heter ”Jag hatar hat” som framförs av inga mindre än kändisarna Molly Sandén och Magnus Carlsson.
Kolla på videon här nedan!

Internet är ju i grund och botten ett helt fantastiskt verktyg som gör att vi kan hålla kontakten med varandra var vi än befinner oss, vara uppdaterade om senaste nytt mellan himmel och jord, och så vill Telia att det ska fortsätta att vara även i framtiden, och allra helst helt fritt från mobbning och kränkningar.
Den 18/4 släpper därför Telia surfen fri på sociala medier som Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter & Kik och nya samt befintliga Telia-kunder kan surfa helt fritt, ja hur mycket som helst utan att surfmängden påverkas.
Tillsammans kan vi alla hjälpas åt att göra internet till en schysstare plats för alla och en var, och självklart inte enbart den 18 april utan 365 dagar om året.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Telia

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *