Svenskt Tenn lanserar en kollektion med fina skinnväskor

av | apr 19, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

IMG_0082

IMG_0084

Idag startade jag dagen med att styra kosan mot Svenskt Tenn på Strandvägen, i snålblåst och kyla, och det enda som påminde om vår var den fina fönsterrabatten som finns utanför butiken.

IMG_0085

IMG_0083

IMG_0086

Väl inne i värmen i min favoritbutik väntade en riktig finfrukost som jag åt sittandes i min absoluta drömsoffa alla kategorier, Liljevalch, som är så djup och stor att man kan krypa upp och riktigt kura ihop sig om man vill.
Nu var ju inte jag där bara för att äta frukost och sitta fint i nyss nämnda soffa, utan jag var inbjuden för att kika på deras nya kollektion med exklusiva skinnväskor som lanseras idag.
Åh så fina väskor sen!

IMG_0088

Svenskt Tenn utökar alltså sortimentet av personliga accessoarer med en väskkollektion i finaste kalvskinn, och kollektionen är framtagen i samarbete med den italienska designbyrån IVORY.
Kollektionen består av en handväska, en toteväska, en kuvertväska, en portfölj och en plånbok i mjukt kalvskinn med tjusiga Estrid Ericson-inspirerade mässingsdetaljer.

Samtidigt passar Svenskt Tenn på att förnya sitt övriga sortiment av produkter i skinn, med allt ifrån korthållare och necessärer till pennburkar och smyckeskrin som tillverkas i samma skinnkvalitet som väskorna och är präglade med ett klassiskt mönster formgivet av Estrid Ericson.

Jag föll verkligen för de här diskreta och eleganta produkterna som känns både tidlösa och enkla att bär så väl till vardag som till fest.
För att göra produkterna rättvisa så visar jag även pressbilder som visar mina två favoriter ur kollektionen, som säljs i en specialritad väskavdelning som du hittar bärvidd lampavdelningen i butiken på Strandvägen i Stockholm.

qdad58amkrsgymdiof1v

hsldvjzdpjmdhknvjfai

b2l44dgytyk11l1rokpn

tb5afnyms2mvl6ppcaoj

IMG_0090

IMG_0089

IMG_0087

I vanlig ordning så var det otroligt vackert i butiken med en massa härlig inspiration och tjusiga saker att sätta upp den redan långa önskelistan över saker som gärna får flytta in hemma hos mig precis när som helst.
Pretty please!

3D7A3633

Med mig från Svenskt Tenn fick jag en liten present som jag får visa vid senare tillfälle, också har jag gett mig själv lite betänketid när det gäller att slå till på en väska från kollektionen, vi får se!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Weronica - Living by W/Days and Weekends

  Så roligt med rapport från Strandvägen! Jag måste titta på väskorna nästa gång i Stockholm – detaljen med den lilla handen är bedårande. Var de tunga? Fortsatt fin dag till dig!

  Svara
 2. Linda

  Verkligen snygga väskor 🙂 Vart kommer din fina gröna vas ifrån? Hälsar Linda

  Svara
 3. Inredningshjälpen: Mr Marvelous

  […] gåva som jag fick från Svenskt Tenn när jag var där i veckan för att spana in deras nya fina väskkollektion , inte en chans att nycklarna försvinner nu! I bilden ovan syns även en sprillans ny ekologisk […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *