Bloggmiddag i Stockholm

IMG_0106

Igår var jag inbjuden till en härlig bloggmiddag hos EKPR tillsammans med gäng trevliga bloggare.
På plats var bla Jannice och Daniella som också är från Skåne, Sanna, Hanna, Åsa, Maria, Susanne , Valerie och en del för mig nya ansikten, men inte mindre trevliga för det, så klart.

IMG_0102

Madeleine och tjejerna på EKPR känner jag ju sedan ganska länge, men det var faktiskt gången som jag besökte deras fina showroom, och där var det mycket fina grejer kan ni tro, här ovan syn tex Ylva Skarp’s fina alster.
Fler bilder därifrån kan du kika på HÄR!

IMG_0103 IMG_0104 FullSizeRender FullSizeRender

Efter bubbel och mingel slog vi oss ned till ett vackert dukat lång bord och åt en fantastisk trerättersmeny med asiatiska smaker från Pom & Flora.
Vilken mat, så himla gott!

IMG_0100 IMG_0105 IMG_0108

På plats var även härliga Andrea Brodin som bloggar hos Metro Mode, som agerade moderator och intervjuade en handfull ägare till varumärken som EKPR har i sitt stall.
På bild fångade jag bla Himla’s och Ceannis ägare, duktiga kvinnliga entreprenörer som berättade lite om deras filosofi osv och även Kalligarafidrottningen Ylva Skarp var där samt grundaren till nya varumärket Sniph, ett fantastiskt finurligt parfymkoncept som jag återkommer till inom kort.

Tusen tack till samtliga inblandade för en härlig kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Bloggmiddag i Stockholm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.