Le Creuset – tre nya unika non-stick-pannor

unspecified

Att laga mat är ju en konst i sig, ja vem känner inte till utmaningen med mat som fastnar och bränner fast i pannan? Vidbränd mat snarkar som du säkert vet inte speciellt gott och är ej heller bra för hälsan, och för att lyckas i köket har Le Creuset tagit fram Toughened Non-Stick-serien som nu utökas med 3 unika non-stick pannor, en oval fiskpanna, en grillpanna och en ugnsform.
En annan bra sak med de här pannorna är, att man kan använda minimalt med fett när man tillagar maten, även det ett argument i sig om man tänker på figuren och hälsan.

unspecified-1 Pressbilder från Le Creuset

Den ovala fiskpannan är som namnet antyder perfekt till stekning av fisk, grillpannan är bra när man vill ge maten karakteristiska och frestande grillränder och ugnsformen kan liksom de andra produkterna i serien användas både på spisen och i ugnen.
Produkterna har dessutom 10-års garanti och finns ute i butik redan nu.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.