Dag Tre i Milano

av | apr 13, 2016 | Design, Okategoriserade

image

Ännu en härlig dag i Milano till brädden fylld av inredning, design, arkitektur och trender, massor av nya intryck och så klart, samma positiva härliga stämning som alltid under möbelmässan i Milano.
Jag älskar staden, människorna och inte minst maten här, och ja den stora frågan är hur tiden ska räcka till för allt som man vill hinna med?
Jag har dock valt att försöka lägga stressen åt sidan , vara här och nu och prioritera det som ligger mig varmast om hjärtat och inte försöka hinna med allt, får se hur det går…

3D7A3369

Less but Better, ungefär samma resonemang som jag försöker använda mig av när det gäller konsumtion.
Alldeles nyss pratade jag med Stefan bla om just detta, alltid lika kul att höra hans intryck från mässan och kolla in hans blogg om du vill se hans godbitar och intryck.

Idag spenderar jag tid i Ethimo’s välbesökta monter med besökare från hela världen, men jag ska även hinna med en tur runt i de mässhallarna som jag har valt ut, bla ska jag spana i badrumsutställningen som inrymms i två hela mässhallar, jag har väl sagt att mässan är gigantisk?
Ikväll ska jag bocka av Mooi, Cos, Hem och Ethimo på stan och en middag på il Salumaio!

image

Det är som sagt varmt och skönt väder i Milano just nu, som en föraning om sommaren!
Idag har jag på mig ett par vida linnebyxor som är riktigt svala och sköna, i kombination med en gammal topp ifrån COS samt ett par skor med klack som det faktiskt funkar att promenera i en hel dag.

Vi ses senare!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *