Små kvitton

IMG_9672

När jag startade Inredningshjälpen för ca 3 år, sedan hade jag ingen aning om exakt hur det skulle går förutom att jag ville blogga om inredning, design och trender i huvudsak varvat med lite glimtar från min vardag och arbetet med mitt agenturbolag By AGUS.
Idag kan jag bara kika tillbaka på fantastiska år där jag har fått vara med om så mycket roligt och lärorikt tack vare min blogg.
Inte minst att fotografera har jag blivit avsevärt bättre på, det ser man när man blickar tillbaka i arkivet.
Ibland funderar man ju och känner sig som en liten nål i en höstack av fantastiskt duktiga bloggare, ni har väl inte missat min inspirationslista, men så kommer det små kvitton här och var som värmer innerligt skönt.

IMG_9673

I samma veva som jag startade bloggen skaffade jag även Instagram, och även det har varit en resa i sig där jag har lärt mig mer och mer längs vägen.
Ja det finns faktiskt en hel del att tänka på om man vill lyckas på Instagram, fix och små trix, bra eller dåliga tider att lägga ut bilder osv, och hör och häpna idag har @inredningshjalpen passerat 20.000 fantastiska följare!
Det är knappt jag tror att det är sant!
Tacksamhet, glädje och stor tillförsikt inför framtiden, målmedvetet arbetet ger resultat!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Små kvitton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.