Ethimo i Elle Decoration

av | apr 6, 2016 | Design, Ethimo, Okategoriserade

image

Igår fick jag senaste numret av Elle Decoration med posten, ett nummer som jag väntat på och längtat efter.
Anledningen ser ni här ovan, våra fina utemöbler från Ethimo stylade och fotograferade av ”the one and only” Daniella Witte.
Vi skickade möblerna till Daniella redan i januari för fotografering, och väntan har varit lång för att få se hennes tolkning av italiensk design i vår nordiska miljö.
Jag säger MAGISKT!
Vilken stjärna du är Daniella!
Soffan på en helsidan (wow!) ovan är sprillans nya SWING tillverkad av stål, teak och värdebeständiga textilier och finns i två olika storlekar, som hammock, fåtölj och bord, design Patrick Norguet.

image Foto/styling: Daniella Witte

Och här ännu en bild från den fina bildserien i magasinet, och här ser vi loungestolen KNIT med sidebord till vänster i bild, även KNIT-kollectionen är designad av Patrick Norguet och hela kollektionen kan du se HÄR.

I samma nummer, ni får inte missa det, finns ett jättefint hemma-hos-reportage gjort hemma hos Elle Decoration’s chefredaktör Svante.
Vilket hem, så fyllt med personlighet och kärlek att det strålar igenom bilderna.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. Ninni

  Anette, jag håller verkligen med Dig i att Daniella Witte är otroligt duktig och kreativ. Hennes styling är så tilltalande och med en personlig känsla och touch. Jag tror och har skrivit det tidigare att Daniella’s styling kommer vi att få se mer ut av med tiden…
  Varma kramar från Ninni.

  Svara
 2. admin

  Ja dt har du rätt i Ninni, mycket glad att hon ville använda våra fina Ethimo produkter den här gången.

  Kram

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *