Köksresan med Marbodal (sponsrad video)

av | apr 7, 2016 | Annons, Okategoriserade

Ett snyggt kök med massor av smart förvaring där var sak har sin plats, enkelt, smidigt och noga planerat, gör ju att det blir så mycket roligare att ta i tu med köksbestyren, laga mat, baka ja kanske till och med att diska.
Köket tycker jag personligen går att likna vid hemmets hjärta, en naturlig mötesplats i vardagen för familjen, och säg den fest eller bjudning där gästerna inte flockas och har trevligt i köket?
När jag växte upp var köket inte särkilt prioritera i hemmet utan låg lite avsides och bortglömt, idag ser det som sagt helt annorlunda ut,och inte sällan lägger vi stor vikt vid kökets design, utseende och så klart alla dess funktioner.
Jag personligen funderar ofta på vårt kök, eller rättare sagt drömköket som vi ännu inte har.
Vårt nuvarande kök är i och för sig ganska så fint och fräscht, när vi planerade och köpte det, så tyckte jag att det var helt perfekt, men sen lär man sig efter resans gång att somliga saker vore finare eller bättre på ett annorlunda vis.
Hade jag fått göra om köket idag hade jag tex valt helt släta luckor istället för dörrar med spegel, jag hade valt marmobänkskiva istället för granit, satt in mer förvaring för glas och porslin, flyttat kylskåpet närmare spisen och inte minst inte missat att det inte finns någon vatten ledning att koppla ismaskinen till där kyl- och fryskåpet står idag.
Man läs sig som sagt, och blir sett ett framtida drömkök så kommer givetvis nyss nämnda attribut att vara på plats, var så säker.

Några som är riktiga proffs när det gäller kök är kökstillverkaren Marbodal, och för att skapa inspiration och visa hur man får bra flyt i köket har de nu en kampanj där de bjuder på en köksresa, bokstavligt talat.
Kolla på videon här nedan så får du se hur det färdiga resultatet när Marbodal bestämde de sig för att bygga ett fullt fungerande kök inrymt i en tågvagn från 50-talet.
Hela vagnen renoverades och byggdes om till ett kök med alla bekvämligheter och funktioner som behövs i ett fullutrustat modernt kök av idag.
Se här och häng med på en köksresa med Marbodal!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Marbodal

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *