IKEA lanserar nytt sängsortiment

av | mar 17, 2016 | Design, Okategoriserade

ycr72rtmhzss7yk2tpof

Sömnen är ibland det viktigaste för att vi människor ska må bra och orka med vardagen, lägg till att vi faktiskt tillbringar nästan en tredjedel av vår livsstid i sängen, ja då blir det ju med ens självklart att just sängen är en av hemmets viktigaste möbler.

r7koil5n5ygq8wfexdm1

Nu i vår lanserar IKEA ett nytt sängsortiment med ny design, högre komfort och bättre avlastning för att fler ska kunna sova bättre.
Det nya sortimentet av kontinentalsängar och resårbottensängar är resultatet av många års arbete med kvalitet och hållbarhet för att kunderna ska sova gott.

qapofj8nsj8xloi9p8ch Pressbilder från IKEA
De nya kontinentalsängarna har fått ett nytt uttryck, och de nya resårbottnarna är högre och består av tre lager för bättre avlastning och högre komfort.
Vare sig man föredrar en mjuk, fast, eller varm säng har IKEA tagit fasta på att det ska finnas en säng för alla som enkelt kan kombineras med olika komponenter som botten, bäddmadrass, täcke och kuddar. Även vad man har för sovstil och vikt har betydelse för vilken säng som passar bäst.

IKEAs madrasser tillverkas av människor med ett stort yrkeskunnande, vissa komponenter görs manuellt, andra maskinellt och hela sängen byggs ihop för hand.
De många manuella momenten och det stora hantverkskunnandet garanterar att kunderna får en säng av hög kvalitet till ett lågt pris.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Nini Tjäder

    Synd bara att Ikea fortfarande inte har en enda huvudgavel som INTE ska skruvas fast i sängramen, en bit från golvet.

    Svara
  2. Inredningshjälpen: IKEA’s nya drömsängar

    […] ett tag sedan berättade jag om IKEA’s nya förbättrade sängsortiment, och nu är lanseringen i full gång med bland annat nya inspirationsbilder tagna av ingen mindre […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *