IMG_9427

Fredag och en efterlängtad helg kan börja, den här veckan har bjudit på en blandad kompott av överraskningar, några av den sämre sorten, men tack och lov även positiva och glädjande sådana.
Bland annat har det blivit klart med några spännande samarbeten för min del, och även lite roliga saker som har hänt när det gäller Ethimo, som betyder så otroligt mycket för mig.

3D7A2451

Och på tal om överraskningar, nu i veckan var mannen iväg på kundbesök och avslutade den turnén med ett besök hos Studio Pompone i Varberg som är en av våra duktiga återförsäljare för Ethimo.
Tyvärr kunde jag inte inte följa med denna gången vilket var riktigt trist eftersom ägarna är så himla trevliga och deras butik är en av de härligaste jag vet.
Med hem till mig skickade de med den tjusiga buketten som syns här i inlägget OCH påskgodis, så himla härliga kunder vi har!

IMG_9425

3D7A2467

Hos Studio Pompone hittar man förutom våra möbler från Ethimo allt möjligt fint som man kan tänka sig i inredningsväg, växter osv, en riktigt härlig inredningsbutik med massor av inspiration.
Har du vägarna förbi Varberg och Träslövsläge där butiken ligger så måste du stanna till där, eller också kan du nu på direkten skynda vidare till deras nyöppnade web-shop med adressen www.studiopompone.com.
Men jag varnar för att det kan bli dyrt (haha), det finns så mycket fint!

IMG_9428

Så med en fin helgbukett, godis och mysiga killar här hemma hos mig önskar jag dig en riktigt härlig helg.
Jag önskar mig sol och härligt väder i helgen så att vi kan promenera till stans bästa glasserie och bara njuta i solen, ja det och inget mer!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *