IMG_8873

Så var det dags att visa en personlig favorit från stockholm Furniture & Ligt Fair 2016.
Fogia går från klarhet till klarhet just nu tycker jag, inte minst tack vare det lyckade fortgående samarbetet med Andreas Engesvik och Note Design Studio.

fogia2

Fogia_2016_013-2-739x1024

Först ut ser vi nya fåtöljen BOLLO designad av Andreas Engesvik, och den har faktiskt fått sitt namn efter Andreas favoriträtt Pasta Bolognese.

IMG_8875

Terrazzo är ju något som kommer stort just nu passande nog har Årets Designer Note Design Studio designat bland annat bordet TABULA för Fogia.

Fogia1

Mycket uppmärksamhet har såklart även Carina Seth Anderssons CERAMICS för Fogia fått.
Superfina!
Plädarna KOSTER av alpaca och ull som hänger på väggen är även de designade av Note Design Studio, och de har även designat snygga kuddar som heter REST.
Vill du kika på alla nyheterna hos Fogia 2016 så hittar du dem HÄR

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

 1. Weronica - Living by W/Days and Weekends

  Ja, spännande med Fogias satsning på accessoarer till hemmet. CSA:s keramik är verkligen fin. Så flitig du varit med mässrapporterna, Anette. Hoppas att du får vila dig lite i helgen nu!

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Fogia Collection 2016

  […] visade jag nyheterna från Fogia som hastigast under Stockholm Furniture & Light Fair 2016, åtminstone en del av dem, men eftersom det finns […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen: Tendenser från Salone del Mobile

  […] en bild från MAGIS och design av Jerszy Seymour, splatter, terrazzo eller kalla det stänkmönster om du vill såg man på en hel del produkter, och just terrazzo […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen: Photowall – Daydreams av Cathy Nordström

  […] gjord av Linda Åhman och fotograferade av Jonas Gustavsson. Här ovan ser vi bla nya tjusiga fåtöljen Bollo designad av Andreas Engesvik för […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *