Blomsterampel, javisst!

av | feb 7, 2016 | Inredning & Inspiration, Okategoriserade

ampel3

Ni kanske minns att jag nämnt vid flera tillfällen tidigare att det är blomsterampelns år i år.
Förvisso gjorde den en smyg come back redan förra året, men i år har hypen kring denna hägnade kruka bokstavligen exploderat, ja alla varumärken tycks lansera en blomsterapel eller två i år.
Och kolla här, jag är inte den som följer inredningstrender slaviskt eller så, men en ampel där i burspråket blev jag sugen på att testa, och jag tycker att det blev riktigt fint.

ampel1

Min ampel i mässingsutförande kommer från Bloomingville, har långa svarta band som man hänger den i, och fantastiskt vältilltagen längd på dessa vilket är toppen när man som vi har ca 3.60 i takhöjd.

Min ampel hittar du hos Ellos, och där finns även en fin variant av vit metall med jutesnören och faktiskt ännu en variant från Bloomingville som är nästintill identisk med den som jag har fast i helsvart.

Är man pysslig och duktig på att knyta macramé, så kan man ju använt i stort sett vilken kruka som helst, men det där blir överkurs för min del tror jag.
Den slingrande blomman har jag redan glömt namnet på, kanske någon som vet?

3D7A1109
qmpel2

Gillar du min ampel, något annat fint från Bloomingville eller från övriga Ellos-sortimentet, så kan du passa på och använda rabattkoden 335403 som ger 30% rabatt på den dyraste varan.

Villkor* Nybeställning över 200kr efter avdragenrabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor.
Max 1 gång per kund.
Gäller ej prissänkta varor eller produkter markerade med ” Ej rabatt”.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Birgitta

  En vippjasmin, doftar magiskt! Passar på att säga tack för en fantastisk blogg, känner mig uppdaterad och inspirerad av att läsa den. Du har också ett jättefint hem och verkar vara en genuint generös person så som du delar med dig av både kunskap och dig själv. Kram!

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Med doft av jasmin

  […] med halvdöda växter, sken såklart upp som en sol, kunde det vara den fina vippjasminen i ampeln som klarart sig trots […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen: Granit presenterar Groende Grönska

  […] tror knappast att jag behöver skriva det fler gånger nu, men jo det är blomsterampelns år i år! Hos Granit finns det flera olika fina […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *