Blomsterampel, javisst!

ampel3

Ni kanske minns att jag nämnt vid flera tillfällen tidigare att det är blomsterampelns år i år.
Förvisso gjorde den en smyg come back redan förra året, men i år har hypen kring denna hägnade kruka bokstavligen exploderat, ja alla varumärken tycks lansera en blomsterapel eller två i år.
Och kolla här, jag är inte den som följer inredningstrender slaviskt eller så, men en ampel där i burspråket blev jag sugen på att testa, och jag tycker att det blev riktigt fint.

ampel1

Min ampel i mässingsutförande kommer från Bloomingville, har långa svarta band som man hänger den i, och fantastiskt vältilltagen längd på dessa vilket är toppen när man som vi har ca 3.60 i takhöjd.

Min ampel hittar du hos Ellos, och där finns även en fin variant av vit metall med jutesnören och faktiskt ännu en variant från Bloomingville som är nästintill identisk med den som jag har fast i helsvart.

Är man pysslig och duktig på att knyta macramé, så kan man ju använt i stort sett vilken kruka som helst, men det där blir överkurs för min del tror jag.
Den slingrande blomman har jag redan glömt namnet på, kanske någon som vet?

3D7A1109
qmpel2

Gillar du min ampel, något annat fint från Bloomingville eller från övriga Ellos-sortimentet, så kan du passa på och använda rabattkoden 335403 som ger 30% rabatt på den dyraste varan.

Villkor* Nybeställning över 200kr efter avdragenrabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor.
Max 1 gång per kund.
Gäller ej prissänkta varor eller produkter markerade med ” Ej rabatt”.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Blomsterampel, javisst!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.