Fototavlor och prints med personlig touch

av | feb 6, 2016 | Design, Okategoriserade

image

Bilden här ovan kanske du såg häromdagen, den knäppte jag precis efter att jag öppnat mitt paket, och precis som jag lovade då, så kommer här lite bilder som visar allt det fina som gömde sig bland bubbelplasten.
Du har kanske redan gissat att det rör sig om fina inramade fotografier, men inte vilka foton som helst utan fototavlor och prints med personlig touch tagna av duktiga fotografer anslutna till www.printler.se

IMG_8692

Blir det bra här?
Det gäller ju som bekant att hitta den rätta platsen innan man skrider till verket och börjar spika i väggarna.
Här passar väl fantastiskt fina fototavlan Mariaberget bra, ja så får det bli!

IMG_8696

IMG_8691

IMG_8693

Det är minsann inte en helt lätt uppgift att återge en duktig fotografs alster, Henrik Andersson som har tagit bilden har lyckats fånga varje detalj, ja till och med hur husen speglar sig i vattnet nedanför.
Jag valde Mariaberget eftersom Stockholm alltid har haft, och kommer att ha en mycket speciell plats i mitt hjärta.
Där gifte vi oss 2010, och om jag fick önska mig fritt hjärtat så skulle jag hemskt gärna vilja flytta till vår fantastiskt vackra huvudstad.
Fotokonst från lokala fotografer, antingen som stora fototavlor i numrerade serier eller som fotoposters i onumrerade serier.
Oavsett vilket, så hittar du garanterat något att relatera till och som väcker känslor hos Dig.

IMG_8695

IMG_8697

Och där i min lilla läshörna har två mindre fotoposters hamnat, minsann.
Den skånska kusten, närmare bestämt Frukost bland sjögräs och vackra Hästar i dimma, det är ju trots allt det där som har präglat mitt liv.
Ja, om du inte redan visste det så är jag ju så skånsk som man kan bli, och före detta inbiten hästtjej och tävlingsryttare.
En av finesserna när det gäller Printler är att man kan söka efter tex lokala fotografer, platser eller saker som man gillar lite extra, jag kan garantera att det finns massor av vackra motiv att välja mellan.
Och som du kanske förstår så sökte jag på Stockholm , Skåne och Hästar, mina favoriter!

3D7A1046

IMG_8694

Och här sist men inte minst ännu en tavla med Stockholms-anknytning, som jag tänker mig som en uppmaning och målbild för mig själv under 2016.
Tavlan heter Kill i magen , och som ni ser är det en läskig karusell (för en fegis som jag) på Gröna Lund som fotograferats.
En uppmaning till mig själv att göra fler saker som känns utmanande, lite läskiga och som ger kill i magen innan det är avklarat.
Att våga tappa fotfästet för en stund för att sen förhoppningsvis stå ännu stadigare och starkare efteråt.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Printler.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Liss Olsson

    Älskar citatet på kudden. Man behöver ju inte bege sig världen runt men bara ta sig utanför den vardagliga ramen ger ju så mycket inspiration. Fortfarande en av de bästa bloggarna. tack för det. Vänligen Liss.

    Svara
  2. Linnea

    Så himla fint alltihop!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *