Clinique – mina favoriter!

av | feb 5, 2016 | Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

3r

Fredag och jag kikar in lite sent ikväll för att visa mina nya favoriter från Clinique.
Jag har använt hudvårdsprodukterna från Clinique i en herrans massa år, och ja de funkar toppen för min hy!
Eller rättare sagt så har nog testat det mesta i deras sortiment, allt ifrån rengöring, ansiktskrämer, ögonkäm, solskyddsfaktor, smink ja allt man kan tänka sig.
Ett fasligt ”duttande” som min man brukar säga följt av ”Hur lär ni er allt det där?”
Bra fråga!

1r

Och här ovan ser ni några av mina favoriter!
Har man passerat 40 (hur gick det till?) kan man behöva en antirynk-kräm, och det nya uppstramningsserumet Sculptwear är verkligen grymt (detta likaså ), och ögonserumet Clinique Smart kan jag också varmt rekommendera.
Den rosa burken innehåller den skönaste fuktkrämen jag vet, ger otroligt mycket fukt men känns inte det minst kladdig.
Mina tre räddare i nöden, nu när hyn känns vintertrött och torr!

2r

3D7A1302

Ett litet tips från mig som inte har det minsta med inredning att göra, men jag hoppas att du tycker det är kul med mina personliga favoriter även inom andra områden då och då som omväxling!

Kram

*Inlägget innehåller affiliate-länkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Nya och gamla favoriter

    […] Hudvårdsprodukterna från Clinique är en sådan sak, liksom produkterna från Byredo. När det gäller Clinique har jag nog testat det mesta i deras sortiment och senat ut i raden av favoriter är nya serien Sculptwear som har en uppstramade effekt, det åter kanske som hokuspokus, men sedan jag startade med dem både för ansiktet och ögonen så känner jag mig ”piggare i ansiktet” varje dag! Fuktcremer, rengöring osv och använder jag från samma märke, jag tror jag berättade om det i detta inlägget. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *