Filippa K – 2016 SFW

9 20 17

12 Bilder via

Under veckan som passerat har både Stockholm Fashion Week och Copenhagen Fashion Week gått av stapeln (båda 3 dagars), och den som är betydligt mer modeintresserad än undertecknad har säkerligen haft bråda dagar att spana in alla modenyheter.
I min radar hamnade dock Filippa K’s presentation av den kommande kollektionen, en spännande ”bastuliknande” location där man använt sig av 40 olika konstverk skapade av Julia Hetta och Åsa Stenerhag för att ta utställningen till nya oväntade dimensioner.
2016 är verkligen ett år som kommer att bjuda på en massa oväntade och spännande samarbete, watch and see!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Filippa K – 2016 SFW”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.