Provlåna med Ikano Bank (sponsrad video)

av | feb 2, 2016 | Annons, Okategoriserade

Ikano Bank lanserar just nu deras senaste reklamkampanj med ett erbjudande som kort och gott heter Provlåna, där man kan tävla om att prova en jacuzzi i en månad helt utan kostnad.
En lätt humoristisk reklamkampanj, men ändå med ett underliggande viktigt budskap, nämligen att man ska vara säker på sin sak innan man beslutar sig för att ta ett lån till vad nu än må vara.
Ett viktigt beslut som man noga ska tänka igenom och räkna på innan man skrider till verket.
Att låna till en bostad är väl för visso inga konstigheter, tycker jag, men att låna pengar till övrig konsumtion, flotta prylar som man vill ha osv är värt att tänka igenom både en och två, ja kanske tre gånger, råder jag som ofta vill ha både hängslen och livrem.
Och som jag tolkar det så är det just därför som Ikano Bank nu lanserar Provlåna, där man kan få låna något fint som man kanske går runt och drömmer om.
Låter det konstigt?
Kolla in videon här nedan!

Den här veckan lanseras alltså det första provlånet i form en utomhusjacuzzi, och om ni kikade på vidon nyss så ni hur det gick för familjen som testade på att vara jaccuzziägare under en månad, mitt i smällkalla vintern dessutom.
Som sagt,det är viktigt att man noga tänker sig för innan man ta viktiga beslut av den här typen, att det känns tryggt och att samtliga inblandade är överens..
Och om du vill kan du som sagt just nu vara med tävla om ett provlån.
Har du har en bra motivering till varför just Du ska få provlåna och kan tänka dig att bli filmad när du plaskar runt i jacuzzin så skynda vidare till Ikano Bank där du hittar tävlingen.
Lycka till!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ikano Bank

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *